Bamse Matkasse!!!! | 3barn på 2år
stephaniegovenius

3barn på 2år

Annons

Bamse Matkasse!!!!

Hallo söndag idag!!!

Dålig uppdatering igår, men jag kyller på att hela familjen var trötta och sov bort halva eftermiddagen. Alla somnade vid tolv och vaknade tre, men det var väldigt skönt. Sen fikade vi och tog bilen och körde en runda och tittade lite, till kvällsmat så blev det pizza och jag och Jonas tänkte titta på melodifestivalen, men det var så dåligt så vi gick och la oss vid nio. Rolig lördag eller inte kanske, hahaha?! Idag har vi förberett för Melkers kalas som börjar vi tre idag, städ och blåsa upp ballonger hämta tårta och nu villar alla för utom jag 😛 Tänkte passa på att blogga om matkassen vi har, som att det var första veckan vi hade den.

image

Som sagt så fick vi Bamse Matkasse i måndags vi hade även beställt till 3,5 kg frukt också, vi äter väldigt mycket frukt i denna familjen. Men att beställa kassen var verkligen det bästa vi har gjort. Att slippa tänka på vad vi ska äta varje dag och att slippa åka iväg och storhandla, som att den levereras direkt till dörren, kan inte bli bättre!!! Det var väldigt spännande vad som fans i den tyckte både jag och Melker, eller han tyckte nog lådan var mest spännande som att det var Bamse på hela lådan 🙂 Så jag tänkte visa vad våra meny bestod av denna veckan och maten är från måndag-torsdag så man får komma på mat själv fredag-söndag. Och även vad vi tyckte om maten. Så vi börjar med:

Måndag, och då var det så mycket som Curryfärs med citronris, gurk & morotsströssel. 

IMG_2817

Detta var nog en utav favoriterna både hos barnen och hos mig och Jonas. Det var väldigt lätt att laga och var även väldigt fräsch med rivet citronskal i riset. Så denna rätt får 4 Bamse av 5 möjliga

Tisdag, den bestod av Fiskbiffar med nudelsallad. 

IMG_2835

Denna rätt var helt okej, var lite svårt att få fisken att hålla ihop då den skulle hackas ner och sen blandas ihop som biffar. Jag tyckte fisken var sådär och Melker tro jag bara smakade lite gran. Men nudelsalladen var mycket god och framför allt såsen som man blandade ner i nudelsalladen. Så denna rätt får 3 Bamse av 5 möjliga.

Onsdag, den bestod av Favoritkycklingsoppa med majs, morotsslantar & pasta.

IMG_2840

Denna rätt var också en av favoriterna hos alla i familjen, Melker älskar pasta och det var så bra att det var i soppa för då åt han även resten i soppan och inte bara pasta. Vi är väldigt dåliga på att äta soppa i familjen, men det är ju såååå gott. Så denna rätt får 4 Bamse av 5 möjliga.

Torsdag, den bestod av Biffmacka med picklad rödlök & yoghurtklick. Glömde helt bort att ta kort på denna rätt, så har tagit kort från menyn som vi fick med hem.

image

Denna rätt var helt okej, rödlöken och såsen var mycket god, ja brödet också. Tyckte dock att köttet var väldigt segt och det var lite svårt att tugga för Melker. Manfred fick inget kött då han inte har några tänder än 😛 Så även denna rätt får 3 Bamse av 5 möjliga.

Men annars över lag så är vi mycket nöjda med kassen, smidigt och mycket mat får man också. Vi har valt för 4pers och då är det mat så att Jonas kan ta med sig till jobbet och jag och barnen kan äta det till lunch dagen efter vilket är väldigt bra tycker jag. För jag kan tycka det är lite jobbigt att laga lunch då Melker är både super hungrig och trött efter dagis, så då är det så smidigt att bara värma till mat när vi kommer hem. Som sagt så är vi nöjda och vi kommer fortsätta på denna kasse. Även frukten är väldigt fin och jag gillar City Gross väldigt mycket då dom styckar och maler sitt kött själva, lika dant med fisk o.sv. Det ska bli väldigt spännande och se vad kassen kommer att erbjuda i morgon, fast går man in på deras sida så ser man vad veckans meny består av och det står även vad man ska ha hemma. Man får handla till lite själv så som kryddor eller något liknande.

Nä nu ska jag göra mig klar tills alla gäster kommer.

Kram kram på er!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stephaniegovenius

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats