Godmorgoooon!! | 3barn på 2år
stephaniegovenius

3barn på 2år

Annons

Godmorgoooon!!

Lördag idag och jag har fått sova hela natten, vet inte när det hände sist?! Kanske när Manfred var nyfödd då han sov hela nätter fram tills han var 2månader. Men han brukar bara vakna en gång per natt så det är inte så farligt. På lördagar har vi alltid mys frukost, Jonas går iväg och köper nybakta frallor. Jag och barnen dukar fram, kokar ägg och sätter på kaffet, mycket viktigt med kaffe!!! Efter frukost blir det mys i soffan till barnprogram, eller jag och Jonas hoppas på att det ska vara mys. Men det slutar mest med att Melker hoppar och springer runt och hittar på massa bus, medans jag och Jonas försöker njuta av morgonkaffet.

image

image

En trött pappa som somnade på soffan inatt och sov där hela natten, jag fick sängen för mig själv och sov som en stock. Eller jag hade katten i sängen nere vid fötterna. Men somnar Jonas på soffan så är det omöjligt att väcka han, lika bra att låta bli kommer han i till sängen så gör han. Nu är vi i allefall påväg till Ikea och ska handla lite smått och gått.

image

Jag och fotbollen till mage åker till Ikea idag 🙂

Kram på er!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stephaniegovenius

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Alltså, jag tycker att om man driver en blogg så är väl det minsta man kan göra är att stava rätt. Snälla lilla gumman; det heter väl inte i allefall (?) Gick du ut skolan eller du fick IG och aldrig tog studenten..? 😉

Annons
stats